Första bilderna

Nu har jag hunnit testa kameran ordentligt, och jag är riktigt nöjd. Presterar brapå höga ISO och är riktigt snabb.
Här är en bild:


Canon EOS 50D, Sigma EX 70-200 2,8 @ ISO 100, F4.5, 1/160, 200mm

Ny design och ny kamera yeye

Nya kameran har kommit, dååååååligt naaaaaajs den är!! Under dom dagarna jag har varit utan kamera på passade jag på att klura ut en ny design. Jag är ganska nöjd faktiskt. Fliken "KAMERAVÄSKA" är under uppbyggnad och kommer ut...när den är klar.

Canon EOS 50D

Nya kameran kommer senast på torsdag! Sweeeeet..God jul!

Nu är det julafton igen då. Jävlar vad tiden går fort! Nu ska jag iväg till mina kusiner och äta lunch, men vad vore julafton utan en bild? Här kommer en:
God jul!
Lightroom

Fotade katten lite idag, mest för att testa funktionerna i Adobe Lightroom, som jag för övrigt nästan helt har gått över till istället för photoshop.Fresh desktop, check!


Mx indoor Mk.2

Har varit med Jonas på Mx indoor idag igen. Fotandet gick mycket bättre den här gången p.g.a att det var lite disigt uppe vid taket vilket gjorde att det blev ett ljussken över hela banan. Träffade en kompis som jag inte har träffat på väldigt länge också, Emilie, det var kul! Här kommer iallafall lite bilder:

kimpaz.blogg.se


Kolla in min polare kim och hans blogg, där skrivs det om allt från tatueringar till tjejer ;)
kimpaz.blogg.se

Julkonsert

I torsdags hade vi en "Julkonsert" med klassen för att samla in pengar till vår klassresa, och med tanke på att jag inte är så vass på att sjunga så fotade jag lite istället. Skumt ljus var det och jag var tvungen att fota med både ISO 800 och ibland 1600 (!) och min Canon EOS 400D producerar verkligen inte bra bilder på så höga ISO, men bilderna ni ser här nedanför vart hyffsade!

Mvh
AndreFreja