Mx indoor

Var på Mx indoor (www.mxindoor.se) med jonas idag och fotade lite. Sjukt svårt p.g.a av det skuma ljuset. man fick inte kortare slutartidet än 1/60 med mitt 70-200 2,8 så jag var tvungen att använda blixt. Det var knepigt, men några bilder blev det iaf!


Jonas SjöbeckAndre Valentin


Kallt?

Jo tack. Har varit väldigt dåligt med bilder på senaste tiden, helt enkelt p.g.a att jag inte har haft tid. Men det kommer!

Jo tack. Har varit väldigt dåligt med bilder på senaste tiden, helt enkelt p.g.a att jag inte har haft tid. Men det kommer!

Saturday night


Tussan
Gotland

Tänkte att jag kan lägga ut lite bilder från semestern på gotland i somras. Ingen speciell kvallité på bilderna, mest för att visa hur bra den där förbannade ön är! Det är allt från jetski och kitesurfint, till sandstränder, träd och sälar.
I'll keep you posted


Ändrade planer

Inte vart det någon startrail iallafall, p.g.a att stjärnorna inte var tillräckligt klara och att jag inte har nån fjärrutlösare. Så det fick bli lite annat istället. inte dom intressantaste bilderna kanske, plus att dom blev brusiga.. men här är dom.
I'll keep you posted.
Årets första snö

Vaknade upp imorse och upptäckte att årets första snö hade anlänt, så efter skolan så gick jag ut och fotade lite. Lite senare ska jag nog försöka mig på lite startrail bilder. Här kommer resultatet av dagens fotorunda.


Första bilderna

Lägger ut första bilderna nu. Bilderna är från i sommar.Jonas sjöbeck på arlanda

Nybörjare

Första inlägget, måste testa hur det här fungerar!?